G15-1 med en imponerende vårsesong

Postet av Frank Eilert Fossum den 21. Jun 2024

Sommeren er her for fullt og de siste fotballkampene i vårsesongen er spilt. Det er mange uker til siste del av fotballsesongen 2024 starter opp igjen. Nærmere bestemt 20/8 for G15-1. De møter Lyn 3 på Kringsjå.

G15-1 har hatt en svært god start i serien. Det vil si den aller første kampen, som var mot Grei, endte med 5–0-tap borte. Det eneste tapet i sesongen, så langt. Den eneste uavgjortkampen ventet de med til 11/6 mot Årvoll 2. Så ved halvgått løp har de 9 seire og en målforskjell på 65–23. Hakk i hæl ligger Grei. De har 1 poeng mindre, men en litt bedre målforskjell.

Vi har ikke glemt at gutta spilte en OBOS Cup-kamp mot Bærums Verk Hauger, som de vant 2–4. I neste runde møter de Langhus på Langhus 25/8.

Av lagene som spiller med tabell er G15-1 i øyeblikket vårt aller beste lag. All ære til gutta, og ikke minst superildsjelen Kissma Kamara som er guttas trener.

For noen dager siden var vi å så G15-1 gjøre opp med Lille Tøyen på Rommensletta i den siste kampen før sommerferie. Nedenfor er noen bilder.

Kampen begynte ganske intenst

Adam fyrer løs

4 minutter inn i kampen var det Lille Tøyen som lagde kampens første mål etter et innkast

Heldigvis gikk det bare to minutter før Yuspha (foran Ali) skaffet balanse i målprotokollen

Takk for kampen

Det ble en god og underholdende kamp – og litt snål. Lille Tøyen åpnet med et kjapt mål, som det bare tok to minutter før Stovner utlignet. Fra det tjuende til førtiende minutt så det ut til at Stovner ved hjelp av Ali sitt ekte hattrick dro solid fra. Men, Lille Tøyen var ikke slått. Tvertom, de hadde sagt noe lurt i pausen, og dro til med to kjappe mål i starten av andre omgang. Oppfulgt av et tredje mål drøyt 10 minutter seinere, og stillingen var 4–4!

ble det mye neglebiting rundt banen.

Yuspha lagde Stovners første mål, og hadde på linje med de andre stovnerspillerne vært god. Og så hogg han til. Hvis Ali kunne gjøre ekte hattrick, så kunne han også. I løpet av kampens siste kvarter satte han inn 3 mål – ekte hattrick! Ja, det var helt magisk . . .

Jeg kan ikke uttale meg etter bare en kamp, men at det er svært mange gode gutter i dette laget er det ikke tvil om. Kissma har greid å få ut det beste av dem. Det som er slående er hvor effektive de er. Av tabellen framgår det at i løpet av 6 hjemmekamper har de scoret 45 mål og sluppet inn 9. Litt mer moderate på bortebane med 20 scoringer og 14 innslupne i løpet av 5 kamper.

Det var jo to lag som måtte til for å lage denne flotte forestillingen. Lille Tøyen ligger tredje sist i en svært jevn del av tabellen. Men, de var ingen kasteballer, og de kommer til å klatre på tabellen.

Nå blir det en lang pause, og det skal bli spennende å se om gutta greier å holde formen ved like gjennom sommeren.